PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016
ProfessionalPrintingSolutions | Smag E-Cut S 330 – Dve uspešne instalacije u Srbiji i Makedoniji
15929
post-template-default,single,single-post,postid-15929,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

Smag E-Cut S 330 – Dve uspešne instalacije u Srbiji i Makedoniji

U proteklih par meseci kompanija Professional Printing Solutions uspešno je realizovala dve instalacije Smag E-Cut polu-rotacionih doradnih mašina u Srbiji i Makedoniji. Dati model doradne mašine posebno karakteriše najnovija tehnologija štancovanja na bazi polu rotacione štance kao i mogućnost polu-rotacione flekso štampe.

Osnovne karakteristike modela:

Širina rolne: 330 mm

Ovaj model je dizajniran za štamparije sa zahtevom konverzije digitalno odštampanih etiketa, sa jednostavnim i kompaktnim rešenjem.
E Cut S330 je mašina koja u registru i jednom prolazu ima mogućnost prajmerisanja, lakiranja, laminacije, štancovanja, uzdužnog sečenja i premotavanja. Priprema posla je brza, a utrošak materijala za puštanje posla je sveden na minimum.
E Cut S330 je baziran na Digital Galaxie modelu ali ga nije moguće povezati sa sito-štampom ili zlatotiskom.

Dostupne opcije:

  • full ili polu rotacione flexo stanice za registraciju hladne folije i separatnog lakiranja
  • laminacija
  • polurotaciono štancovanje
  • Spartanics X350 model laserskog štancovanja

premotavanje na 1 ili 2 osovine, osovina za veliku rolnu, polu-automatski namotač

 

Fotografija sa instalacije ( model Smag E-Cut S330)