PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016

PERSOMASTER

EMV sistem za personalizaciju bankarskih kartica – prvi sa DoD Inkjet tehnologijom

Persomaster je posljednja  generacija rješenja srednjeg kapaciteta za personalizaciju kartica za troškovno efikasnu proizvodnju ravnih EMV kartica, debitnih i pre-paid bankarskih kartica. Kompaktni, modularni i visoko fleksibilni sistem proizvodi i do 4200 kartica na sat i uključuje sve prednosti  DoD inkjet tehnologije u personalizaciji kartica.  DoD je dokazana zamjena za tradicionalne  tehnolgije kao što su termalni tisak ili embosiranje kartica. Sve ovo rezultira višestrukim koristima po pitanju trajnosti personaliziranih kartica i do 50 puta nižim troškovima izrade.

Personalizacija kartica DoD tiskom je odobrena od vodećih korporacija iz ove oblasti kao što su Visa, Master Card i American Express.

Persomaster je lako povezati sa postojećom softverskom infrastrukturom i efikasno proizvoditi  velike količine malih narudžbi. Arhitektura stroja je prilagođena brzoj promjeni posla. Persomaster je idealno rješenje za centre za personalizaciju kartica bilo koje veličine.

PERSOMASTER – Moduli

Ulazni modul Ulagajuća stanica dizajnirana za punjenje bez grebanja iz dva odjeljka. Duplikati kartica su automatski detektirani i prebačeni u odjeljak posebne namjene koji se može zaključati po potrebi.
Magnetno kodiranje Visoka preciznost ISO magnetnog kodiranja  LoCo i HiCo kartica pri radu u statičkoj poziciji.
Chip Programiranje Prilagodljivo programiranje čipova pruža mogućnost za čak 21 oblast specifičnih industrija kako bi omogućio visoku brzinu programiranja kartica sa kontaktnim, beskontaktnim čipom ili kartica sa dualnim čipom.
DoD tisak Robustna duboka crna, neprozirna bijela i žive boje grafičke personalizacije vlasnika kartice kao što su broj računa, rok upotrebe, ime, CVV2, 1D ili 2D barcodovi i fotografije u boji. DoD štampa je odobrena od svih vodećih financijskih institucija.
Kontrola tiska Omogućava inline OCR verifikaciju kamerom personaliziranih podataka. Digitalni filteri omogućavaju unaprijeđene performanse čitanja putem osvjetljivanja teško čitljivih pozadina.
Aplikacija etiketa Inline aplikacija etiketa
Okretanje & Buffer Omogućava inline procesuiranje kartica sa obje strane u punoj brzini. Ugrađeni card buffer omogućava pražnjenje upstream modula u toku downstreama osiguravajući smanjenje stope odbijanja.
Izlagač sa sortiranjem Sadrži 2 odjeljka za kartice i fleksibilne module za sortiranje za lakše rukovanje personaliziranim karticama.