PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016

Digitalni tisak

Digital Series kompanije Mark Andy predstavlja rješenje kreirano na bazi tržišno dokazane i vrlo uspješne Performance series. Ovo hibridno rješenje predstavlja komercijalni pristup za svaki obujam posla. Povećava značaj digitalne tehnologije sa provjerenim mogućnostima flexo tiska sa ciljem proširivanja ukupnih mogućnosti produkcije.

Flexo tisak

Flexo tisak je tehnika direktnog tiska na fleksibilne materijale kod koje se otisak boje sa izdignutih tiskovnih elemenata direktno prenosi na materijal za tisak. Predstavlja najbolji izbor tiska za razne vrste pakirne i transportne primarne i sekundarne ambalaže, kao i samoljepljive etikete i monofilmove.
Ova vrsta tiska nudi širok spektar materijala  kao što su : samoljepljivi polipropilen, polietilen, papir, PVC, PET, OPP materijale itd.

Sigurnosni tisak

U potrazi ste za pouzdanim partnerom čija tehničko tehnološka rješenja govore sama za sebe, kao i dugogodišnja prisutnost istih na globalnom nivou?

Potrebna Vam je ponuda rješenja u području varijabilnog tiska, tiska kodiranih i personaliziranih podataka, i to za veliki broj industrija kao što su: industrija plastičnih kartica, bankarstvo i financije, grafička, farmaceutska, kozmetička, tisak etiketa i izrada ambalaže.

Oprema za finalnu obradu etiketa

Ukoliko smatrate da etiketa u onih čuvenih 7 sekundi (koliko istraživanja pokazuju da se oko kupca zadrži na proizvodu na polici trgovine) prodaje proizvod, onda govorite o kvaliteti njenog sadržaja, njen dizajn doživljavate kao umjetnost, a poslovna strategija Vam je da tiskate etikete visoke kvalitete po premium cijeni.