PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016

Michelman

Kompanija Michelman osnovana je 1949 godine i predstavlja globalno značajnog proizvođača premaza na vodenoj bazi kao i primera koji se koriste prilikom tiska etiketa, fleksibilne i kartonske ambalaže.

HP Indigo, kao globalni lider u digitalnom tisku etiketa i fleksibilne ambalaže, testirao je i preporučuje širok asortiman Michelman Digi Prime primera koji optimiziraju mogućnosti različitih papira i filmova sa ciljem isporuke najbolje kvalitete prilikom tiska i kasnijeg apliciranja na finalne proizvode.

IN-LINE primeri

Michelman primeri unaprijeđuju transfer boje HP Indigo ElectroInk-a na različite materijale.

HP Indigo posjeduje prese visokog kapaciteta opremljene sa in-line primer aplikatorima. Michelman-ov  zaokružen asortiman primera za ovu opremu omogućava tisak na različitim materijalima i za različite namjene: vinskim materijalima, standardnim samoljepljivim materijalima, materijalima za fleksibilnu amabalažu, specijalnim i sigurnosnim materijalima.

OFF-LINE primeri

Digi Prime se koristi od strane velikog broja korisnika digitalnih presa širom svijeta zbog mogućnosti unaprjeđenja prijanjanja boje, otpornosti od grebanja, bolje kvalitete slike na većini materijala od papira, plastike i različitih filmova. Obujam Michelman off line primera pokriva sve tehnologije nanosa primera: sito ( ravno i rotacijsko), flexo i offset jedinicama tiska.

Michelman tehnički tim kemičara sa preko 20 godina pojedinačno iskustva u industriji tiska,  puno se  puta dokazao sposobnim da odgovori rješenjima primera i za najzahtjevnije materijale i aplikacije kupaca na našem tržištu. Posebno ističemo da je i tehnički tim PPS-a certificiran za tehničku obuku korisnika za apliciranje primera na materijale korištenjem svih navedenih tehnologija kao i tehničku asistenciju u savjetovanju prilikom izbora optimalnih rješenja u izboru i načinu apliciranja primera za različite aplikacije.