PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016
ProfessionalPrintingSolutions | Repromaterijali
14993
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14993,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

Samoljepljivi materijali

Intercoat je dIo AMC AG grupe, poznatog i globalno uspješnog dobavljača samoljepljivog papira i filmova.

Tri proizvodna pogona, Intercoat, Print Inform i  Global Notes, premazuju, obrađuju i kroje različite vrste finog papira i fleksibilnih laminata u kvalitetne krajnje proizvode.

Štance i cilindri

Najsuvremenija tehnologija izrade magnetnih štanci i magnetnih cilindara

Svaka magnetna fleksibilna štanca proizvedena u Kocher + Beck-u predstavlja rezultat dugogodišnjeg iskustva, podržanog konstantnim programom razvoja i unaprijeđenja.

Anilox valjci

Anilox Laser Technology (ALT) je kompanija osnovana 2011 godine sa ciljem snabdjevanja klijenata Anilox valjcima i sleev-ovima koji su u korak sa uvijek izazovnim zahtjevima flexo industrije.

Sa više od 50 godina kombiniranog iskustva u području Flexografije i Premazivanja osnivači ALT su zajedno došli do rješenja da ponude tržištu visoko kvalitetne Anilox valjke i sleev-ove po vrlo konkukretnim uvjetima i intenzivno uključenom njihovom ekspertizom u svaki zahtjev kupca.

Boje i lakovi

Kompanija VFP Ink Technologies  iza sebe ima preko 20 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i distribuciji boja i lakova za rotacijski i ravni sito tisak.

Kao vodeći proizvođač na tržištu Europske Unije, kompanija VFP, je uspostavila Portfolio proizvoda koji pokriva širok spektar aplikacija i materijala za industrije kao što su tisak etiketa, laminacija PVC kartica itd.

Primeri

Kompanija Michelman osnovana je 1949 godine i predstavlja globalno značajnog proizvođača premaza na vodenoj bazi kao i primera koji se koriste prilikom tiska etiketa, fleksibilne i kartonske ambalaže.

HP Indigo, kao globalni lider u digitalnom tisku etiketa i fleksibilne ambalaže, testirao je i preporučuje širok asortiman Michelman Digi Prime primera koji optimiziraju mogućnosti različitih papira i filmova sa ciljem isporuke najbolje kvalitete prilikom tiska i kasnijeg apliciranja na finalne proizvode.