PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016

Intercoat

Intercoat je dIo AMC AG grupe, poznatog i globalno uspješnog dobavljača samoljepljivog papira i filmova.

Tri proizvodna pogona, Intercoat, Print Inform i  Global Notes, premazuju, obrađuju i kroje različite vrste finog papira i fleksibilnih laminata u kvalitetne krajnje proizvode.

Godine stjecanja iskustava i znanja, marljiv odabir sirovih materijala, ekskluzivna upotreba ekološki dokazanih i visoko kvalitetnih ljepila, i savršena prateća usluga su provjereni recept za zadovoljne klijente širom svijeta.Intercoat je uspješan proizvođač samoljepljivih laminata od svih tipova folija za tiskarsku industriju, oglašavanje i industriju etiketa. Kao takav, Intercoat već 30 godina opskrbljuje kvalitetnim proizvodima.

2017-Intercoat-Labels-Pasteurizable

U Intercoat paleti proizvoda za etikete možete uglavnom naći sve klasične materijale kao što su PE i PP, koji su pogodni za kozmetičku industriju, industriju hrane i pića, tj No-Label-Look za kemijsku industriju i mnoge druge. Ova paleta proizvoda je upotpunjena PVC i PO filmovima i novim bio-folijama.

Naš jedinstveni površinski sloj se već godinama dokazuje na tržištu, bez obzira koja tehnologija tiska je u pitanju.

Naše najprodavanije proizvode možemo vrlo brzo isporučiti. Mnoge proizvode vam čuvamo kao polu-gotove laminate ili kao već rezane upakirane proizvode koji se dostavljaju u najkraćem roku.

Intercoat nudi papirne i filmske materijale za vinske etikete vrhunske kvalitete.

Prioritet je proizvodnja najviše i konstantne kvalitete koja zajedno sa dugogodišnjim iskustvom u premazivanju i know-how sa specifičnim proizvodima omogućava posvećenost vinskim etiketama. Svaki proizvod se pojedinačno kreira kako bi što bolje istaknuo karakter etikete i njen izgled na polici trgovine.

Istovremeno, svaki proizvod je razvijen kako bi se poklopio sa zahtjevima klijenata za konvertiranjem i izradom etiketa.

Želite li papirnati proizvod, koji je sjajan ili mat, gladak ili hrapav, pojačan drugim materijalom, ravan ili embosiran, bijeli ili u nijansi slonovače, i na kraju, želite li da je metaliziran? Ili želite filmski materijal, za npr superiorni “No-Label-Look” finiš?

Neka Vaša etiketa izgleda izuzetno uz Intercoat materijale!

Intercoat proizvodi samoljepljive LFP filmove za grafički dizajn raznih površina.

Rijetko koje tržište je u zadnje vrijeme pokazalo tako brzi rast kao tržište digitalnog tiska. Bez obzira  imate li poslove minimalnog obujma, XXL formate za outdoor oglašavanje ili role koje se ljepe na vozila gradskog prijevoza – LFP ispunjava sve suvremene standarde.

Tehnologija digitalnog tiska ima mnogo veći rast od konvencionalnog tržista tiska. Intercoat udovoljava potrebama tiska velikih formata (LFP) svojim samoljepljivim filmovima. U lepezi proizvoda Intercoat LFP uvijek ćete naći najsofisticiranije tipive filmova za sve moguće namjene, bez obzira da li u tisku koristite solventne boje, UV-curing ili HP Latex.