PPS Adria

Copyright Qode Interactive 2016
ProfessionalPrintingSolutions | Sigurnosni tisak
14961
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14961,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,elementor-default

SIGURNOSNI TISAK

U potrazi ste za pouzdanim partnerom čija tehničko tehnološka rješenja govore sama za sebe, kao i dugogodišnja prisutnost istih na globalnom nivou ?

Potrebna Vam je ponuda rješenja u području varijabilnog tiska, tiska kodiranih i personaliziranih podataka, i to za veliki broj industrija kao što su : industrija plastičnih kartica, bankarstvo i financije, grafička, farmaceutska, kozmetička, tisak etiketa i izrada ambalaže.

Odgovor na Vaše zahtjeve je kompanija Atlantic Zeiser!

Atlantic Zeiser

Atlantic Zeiser je specijaliziran za poslove gdje se zahtjeva visoka kvaliteta i rezolucija tiska, apsolutna točnost, sigurnost, tisak na velikom broju različitih medija, uključujući i kompletna potpuno automatizirana rješenja za sigurnosni tisak.

Strojevi ovog proizvođača kreirani su tako da se međusobno mogu povezati u proizvodni proces koji odgovara konkretnim potrebama svake tiskare ili industrije, a mogu se koristiti za veliki broj proizvoda. Kako je primarna funkcija Atlantic Zeiser stroja eliminiranje mogućnosti falsificiranja finalnog proizvoda i praćenje proizvoda, pored spomenutih prednosti, rješenja podrazumijevaju i vizualnu kontrolu ispisa kamerama te on-line usporedbu očitanih podataka sa originalnim fileom i automatsku klasifikaciju dobrih i loših ispisa.

Svako od Vas se svakodnevno susreće sa proizvodima nastalim uz pomoć Atlantic Zeiser-a jer skoro da ne postoji novčanica na svijetu koja nije numerirana Atlantic Zeiser numeratorom, mehaničkim ili digitalnim.

OMEGA model

Predstavlja komercijalno rješenje koje pokriva širok spektar zahtjeva u području industrijskog tiska.

Ovaj model karakterizira velika brzina i visoka rezolucija tiska.

Svoju primjenu nalazi u realizaciji rješenja za ambalažu, tisku etiketa, kao i u području flexo tiska.